FÖRETAG VI SÖKER

En underbar restaurang med otrolig potential

Restaurang

Beskrivning

Otroligt fin och komplett restaurangverksamhet med enastående läge direkt vid kajkanten i Göteborgs mest expansiva område är nu till salu. Restaurangen har bästa läget och en makalös utsikt över Göta Älv.

Unikt tillfälle att förvärva en jättefin och komplett restaurangverksamhet med otrolig stor potential. Inom några månader flyttar in flera företag med totalt 1000 anställda i samma byggnad, vilket kommer att öka antalet lunchgäster avsevärt. I området finns det ca 400 företag, två universitet och sex gymnasieskolor. Över 30 000 arbetare, tjänstemän, studenter och besökare rör sig i området dagligen. Antalet växer i takt med att fler företag, verksamheter och bostäder etableras i området.

Restaurangen har stora och rymliga lokaler och alla nödvändiga inventarier för att bedriva en storskalig och diversifierad restaurangverksamhet.

Lokalerna har plats för 350 gäster inomhus och 350 gäster utomhus på den jättestora och fina terrassen med unika utsikten. Den stora terrassen på 450 kvm ingår i hyran och man har tillgång till den året runt. Dessa stora och fina lokaler ger en otrolig möjlighet att anordna stora evenemang och bröllopsfester.

I lokalen finns det avancerad ljud- och bildanläggning med fyra projektorer och lika många storbildsskärmar samt flera högtalare. Anläggningen är mycket enkelt att sköta och väldigt uppskattad vid konferenser, företagsevenemang och bröllopsfester.

Observera att i hyreskostnaden för lokalen ingår fastighetsskatt, el, värme och vatten, luftkonditionering, sophantering och larm.

Detta är absolut unikt tillfälle för den branschkunnige att förvärva en jättefin restaurang med bästa läget och framtidsutsikter!

Kontakta oss för mer information och visning!

Information om namn, adress och övrig detaljerad info lämnas efter påskrift av sekretessförbindelse.

Observera att man inte får kontakta personalen i verksamheten på egen hand. All kontakt sker via mäklare i enlighet med säljarens önskemål.

FAKTA OM OBJEKT

Begärt Pris: Kontakta oss för info!

Omsättning: Kontakta oss för info!

Yta: ca 475 kvm

Platser: 350 platser inomhus, 350 platser utomhus

Företagsfakta

Branch

Restaurang

Omsättning

Kontakta oss för info!

Pris

Kontakta oss för info!

Kommun, Område

Göteborg

Kontakt

Salih Deveci

Intresseanmälan